Miresevini
  Bone Pc-n me fol
 
1.Hape Notepad dhe aty shkruaje tekstin e meposhtem:
 
 
 
strText = "www.drinii1.page.tl "
 
 
 
Set objVoice = CreateObject("SAPI.SpVoice")
objVoice.Speak strText
 
Aty ne vend te www.drinii1.page.tl mund ta shkruani edhe ndonje fjali tjeter qe ju e deshironi.Pas kesaj e ruani kete emrin ja len qfare te duash por ne fund ja shkruan edhe .vbs p.sh. PC.vbs
 
www.drinii1.page.tl
 
  Sot kemi 7 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free