Miresevini
  Si ta hjekim dont'send
 
Hyjm ne Start/Control Panel/Security/ Center/Windows Firewal/Exeptions/ dhe ato programe te cilat jane me chek box ua hiqni dhe klikoni OK nga http://www.drinii1.page.tl/
 
  Sot kemi 1 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=