Miresevini
  Si ti bejme gjerat vetem me nje klik
 
Si te bejme filet dhe foldert vetem me nje klik dhe folderi ose fajlli hapet do te ju tregoj www.drinii1.page.tl ne vijim :
Shko ne Start/Control Panel/Apperance and Themes/Folder Options/General dhe ne te fundit ku shkruan Click items as follows e kini aty single click e shtypni botonin opcional dhe ok dhe kryhet per ta bere perseri me 2 klika vetem aty ku e keni tani single click e boni doble click . www.drinii1.page.tl
 
  Sot kemi 1 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
=> Do you also want a homepage for free? Then click here! <=