Miresevini
  Malet e Evropes
 
 
Per ata qe jetojnë ne Kosovë ju propozoi ta vizitoni Brezovicen , Malin Sharr etj.  Bukuri te tjera dimerore kanë edhe fshati i Kaqanollit dhe te Bajgores .
 
 Per ne Evrope ju mund ti vizitoni keto male :
1.Ne Slloveni :Alpet  dhe Karavanet .
 
2. Ne Hungari: Matra, Pylli i Bakonjes, Mecek, Mati i Bakonjes etj.
 
3. Ne Austri :  Alpet Veriore dhe Jugore, Basenit te Vjenes, Masivit Qek .
 
4.Ne Ceki : Malet Xehrore, Shumava, Kerkonesh etj.
 
5.Ne Sllovaki : Malet Korpate (ketu shrihen  rreth 120 liqej akullnajor ).
 
6.Ne Gjermani:  ShvacValt , Harc, Turing, Xehrore, Ceke etj.
 
7.Ne Poloni: Malet Beskidet, malet e mesme etj.
 
8.Ne Britani te Madhe: Grampiane, Penine, Seviote, Kaldone, Kembrike etj.
 
9.Ne Belgjike: Malet Ardene.
 
10.Ne Shqiperi: Alpet Shqipetare, Korabi, Kortaniku, Deshati, Jabllavica, Pashtriku, Mali i Skenderbeut etj.
 
11.Ne Maqedoni: Malet Baba, Ograzhdeni, Sharr, Korab etj. 
 
12.Ne Greqi: Pindi, Gramos etj.
 
13.Ne Bullgari: Malet Rodope, mali Ballkan etj.
 
Keto jane vetem pak vende nuk kam mundur te beje me shume. 
 Une iu propozoi keto male qe ti vizitoni , sepse do te kenaqeni me bukurite e tyre te rralla natyrore 
 
  Sot kemi 3 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free