Miresevini
  Si ta shpejtojm internetin
 
Shkruar nga Drinii1
 
1.E hapim komanden "RUN" .
 
2.Pasi qe ta hapni ne te shkruani "gpedit.msc" pa thojza  dhe klikoni OK.
 
3.Klikojme ne Local Computer Policy.
 
4.Klikojme Administrative Templates.
 
5.Klikojme Network.
 
6.Klikojme QoS Packet Scheduler.
 
7.Klikojme Limit resevable bandwidth.
 
8.Klikijme Enabled
 
9.Aty ku eshte 20% e bejme 0%.
 
10.Klikojme Ok ose inhere Apply pastaj Ok.Shkruar nga Drinii1.
 
  Sot kemi 7 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free