Miresevini
  Kuptimi i shkronjave
 

A- te don por nuk qfaqet ndaj teje

B- te simpatizon

C -ka koh qe eshte ftohut nga ti

Ç -te shef duke u kthyer nga shkolla

D- gjithmon doni te jeni te lumtur

DH -te urren mbas shpine

E -me von mendon seriozisht

Ë- e shef ne korze

F- eshte besnik

G   - mos prano se eshte serioz

GJ -   eshte njeri simpatik

H -eshte duke ju percjellur

I I -pelqejn kembet e tua

J- e ka kapur dashurija

K -ka   shkuar pa te lajmruar

L -I pelqen stili yt

LL -eshte njeri I mir A thua me don? 

M -ka menduar heret per ty

N -jeni te pershtatshem

NJ -e genjen vetveten

O -I pelqen vallzimi yt

P -do martoheni dhe do te jeni te lumtur

Q- te duket se te don port e mashtron

R- te don por mos

S -gjithmon deshironi te jeni te lumtur

SH -keni dasht pa hajgare

T -duaje se je ne rrug t emir

U -eshte besnik dhe te percjell

V -gjithmon ne jet jeni te gezuar

X- deshiron te jesh serioze

XH -s'te don

Y -rrethi nuk ta pelqen

Z- mendon se jeni e shqetsuar

ZH -mos kthe shoqeri ne dashuri Nqs emri yt fillon me 

 
  Sot kemi 7 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free