Miresevini
  Si t'i fusim videot dhe fotot ne youtube?
 
               www.drinii1.page.tl
Per te futur video ose foto duhet ta keni e-mailin tuaj ne google d.m.th te jeni te regjistruar ne google dhe ta keni te hapur e-mail-in tuaj ne google .
 
Per ti futur videot (pasi ta keni hapur e-mailin ne google) duhet te klkoni ne kete link : accounts.google.com/ServiceLogin , pasi te hapet e shkruani pasvordin dhe klikoni Sing In . Pasi te kyqeni , i plotesoni ato qe duhet dhe klikoni Next , kliko All done . Pastaj ne fillim te faqes shkruan Upload , kliko atje dhe hapet faqja , kliko Select file from Computer dhe zgjidhni videon e juaj per ta futur ne youtube dhe prisni deri sa te  mbushet . Dhe e futni videon ne youtube.
 
Per ti futur fotot (pasi ta keni hapur e-mailin ne google) duhet ti konvertoni ato ne video .Kete mund ta beni me programin e vetinstaluar d.m.th qe e permban vet Windowsi , programin " Windows Movie Marker " , me anen e ketij programi mund ti konvertoni fotot ne video dhe te ua leni muziken . 
 
Per qdo parregullsi kontaktoni ne driini-7@live.com ose shkruani koment ne kete link .
 
  Sot kemi 4 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free