Miresevini
  Elementet perberese te njeriut
 
esoni te gjtitha pjeset perberese te njeriut duke luajtur . Meso vendin e te gjitha pjeseve qe te behesh nje njeri me i menqur dhe te kesh nje note me te mire ne biologji .

http://www.bbc.co.uk/science/humanbody/body/interactives/3djigsaw_02/?muscles
 
  Sot kemi 6 visitors.Ju faleminderit qe e keni vizituar kete webfaqe  
 
This website was created for free with Own-Free-Website.com. Would you also like to have your own website?
Sign up for free